TV PRODUKCIJA


Sanja...M. - priče za laku noć

Jeste li ikada igrali igru sjene na zidu uz noćnu lampu te, formirajući prste u lik krokodila ili lisice, odigrali mali igrokaz?! Sanja M. je osmislila pravo malo kazalište u kojem glavne uloge igraju razigrane sjene. Upoznajte čitavo društvo Sanjinih veselih prijatelja koji će vam ispričati najljepše priče za laku noć i miran san.

 

 


Sanja M. ima još jako puno uzbudljivih priča! Zamislite, jedna se priča skrila u čajniku, druga u oblaku, a treća je poput muhe letjela oko njene glave.
Budite i vi dio Sanjinih poučnih bajki i uživajte s veselim likovima koji se kriju u njima. I širom otvorite oči, jer priče su posvuda oko nas!

  Živi u Sedmom nebu, skrovitom
mjestašcu koje odiše maštom i ljubavi.
Sanja M. ima puno veselih prijatelja koji postaju likovi njezinih priča za laku noć. Postani i ti Sanjin mali prijatelj i pridruži joj se u čarobnom svijetu bajki!
    

  Po porijeklu je čovječja ribica, a po
zanimanju Sanjin najbolji prijatelj  i glavni lik njezinih uzbudljivih priča. Svaku večer putuje u novu, čudesnu pustolovinu.
   Pomoću tehnike svjetla i sjene te uz malo mašte, Sanja M.  nam je ispričala ove prekrasne priče za laku noć uz koje  ćete lakše zaspati.
 
NASLOV SERIJALA: SANJA M. Priče za laku noć
AUTORI SERIJE: Petra Radin (SANJA M.), Matija Šantić i Tomislav Jelinčić
REDATELJ: Nikola Klobučarić
PRODUKCIJA: Project 6 studio
ŽANR: Dječji program
CILJANA PUBLIKA: 2+ godina 

Natrag na TV PRODUKCIJA

Komentirajte


Komentari (1)

  1. #1 05.09.2011 u 23:12 MONIKA

    Igrom slučaja DVD Priče Sanje M (Čarobni osmijeh) našao se nedavno kod mene. Nakon što ga je moj dvogodišnji sin prvi put pogledao zaista mu se dopao i svaku večer ga želi gledati prije spavanja. Ja bih mu željela nabaviti i ostale dvije epizode (Kineski zid i Dugine boje) te Vas molim da mi javite gdje se mogu kupiti. Unaprijed hvala!