Voice-over workshop
Vi ste profesionalac koji želi napredovati u poslu? Niste dosad imali dovoljno prilika? Želite snimiti svoj glas u profesionalnim studijskim uvjetima? Ili uopće nemate iskustva, a želite zakoračiti u čudesan svijet etera? Mi ćemo vam pokazati kako to rade profesionalci!

 

 Spikerska radionica - Spikerski glasoviOur Voice Over Workshop offers superb studio enviroment, professional advice by experienced voice over artists and the instructions on how to record radio and television advertisement or how to dub a documentary film. Individual work with each attendee is recorded so it can be listened to and studied or used for practicing at home. The number of attendees is limited, so the lecturer could devote his/her time to each attendee according to their needs and personalities,which gives best results.
 

At the end of the course, attendees will get their recorded - mixed and fully mastered showreel package with music and sound effects. This demo reel will be the best indicator of your assets - voice quality, diction and the most important - the power to persuade listeners.

Worshop leaders are phoneticians – voice and speech coaches and visiting professional voice over artists.
We are offering the basic program in our workshop. The number of places is limited. The program will cover the following areas:

1. Speech and pronunciation practice
2. Overcoming stage fright
3. Voice of the visiting voice artist - renowned voice over artists, prominent voices on the airwaves will teach you how to interpret  in different genres (advertisements, news, documentaries and cartoons)
4. Atendees practice interpretation and the practiced material is recorded.
5. Final recording of the atendees - the application of skills and know-how acquired in the workshop.

The workshop is, in combination with theoretical instructions, primarily based on practical work and individual approach to each attendee according to his or her needs and characteristics of his or her voice and interpretation.

Check out the testimonials and reviews about the voice-over workshop from our former participants HERE!


  EVENING WORKSHOP IN THE STUDIO

BASIC PROGRAM

  Who is it for?For beginners and professionals - everyone who eagers to experience or improve his voice and speaking skills

  One voice-over workshop duration?

Total of 4 evening sessions - 3 hours each;
include theoretical and practical teaching

  SCHEDULE OF THE NEXT WORKSHOP: 

  Next workshop: 2019

   DURATION:     Total of 4 evening sessions, 7 p.m. - 10:15 p.m.
   
DATES:            To be determined.

    LOCATION:       Project 6 Studio, Baštijanova 25, 10000 ZagrebAll interested can ensure their place
by phone or e-mail at: 
jelena@project6.hr
SEE YA!

  PRICE  (payment by payment slip or internet banking according to the offer)


2.800,00 kn

mailto: jelena@project6.hr

 Voditeljica radionice: prof. DUNJA LAKUŠ
Dunja Lakuš


Dunja Lakuš
 dugogodišnja je trenerica glasa i govora. Radila je u Službi za jezik i govor Hrvatske televizije, na Mreži, OTV-u, u hrvatskoj redakciji Radija BBC, a na CCN-u kao fonetičarka i spikerica. Voditeljica je mnogih radionica komunikacijskih i prezentacijskih vještina te medijskih treninga. Predaje Govorništvo i prezentacijske vještine na diplomskom studiju Odnosa s javnošću na Visokoj školi za ekonomiju poduzetništva VERN, Prezentacijske vještine i Stilistiku u medijskoj komunikaciji na dodiplomskom i diplomskom studiju Odsjeka komunikologije na Hrvatskim studijima te retoriku i prezentacijske vještine na poslovnom učilištu Experti. Konzultantica je za područje prezentacijskih vještina i medija u Ciceronu. Trenutačno je zaposlena kao trenerica govora na RTL Televiziji.

 


Gost predavač - spiker: BARBARA KOLAR
Barbara Kolar


Barbara Kolar
 poznati glas poznatog radija - Antena Zagreb. Vrhunska voditeljica i spikerica. Već godinama "domaćica" gledanih tv emisija "Ples sa zvijezdama" i "Zvijezde pjevaju". Svojim primjerom i diplomom pokazuje kako životni poziv najčešće nema veze sa strukom, a sama o poslu koji izvrsno obavlja kaže: "Volim i radio i televiziju. Na radiju mi je najdraže što se ne moram šminkati i oblačiti, a na televiziji mi je super što sam našminkana i lijepo obučena."

 


Gost predavač - spiker: MARINKO LEŠ
Marinko Leš


Marinko Leš
 prvo je postao spiker, a nakon završene ADU i diplomirani glumac. Jedan od zadnje generacije spikera koji je prošao "sito i rešeto" službe za jezik i govor Hrvatske radiotelevizije prije nego se mogao nazvati spikerom.
Za sebe kao mentora mladim spikerima kaže: "Bit ću jako strog, ali pravedan".

 

Marinko 01
Marinko 02
Marinko 03
Marinko 05

 

Što naši polaznici kažu o radionici, pogledajte ovdje.


 

Gallery


Back to Voice-over workshop

Comment


Comments (2)

  1. #2 22.02.2012 at 18:05 Mateja

    Konjevod

    Ne mogu se sjetiti kada me zadnji put nešto toliko uspjelo oduševiti i napuniti pozitivnim emocijama i energijom kao što je to učinila spikerska radionica, tj. odlična ekipa spikerske radionice. Bila su to odlična 4 dana ispunjena smijehom, pozitivom, ali i onim najvažnijim profesionalizmom i novim znanjima. Svaka vam čast na stručnosti i strpljenju. Kako kaže teta Dunja :) ništa nije slučajno, tako i ja mislim da nije slučajno da ste se baš vas četvero našli i krenuli u ovo jer ste zbilja fantastičan tim. Iskreno se nadam da će vam popularnost enormno porasti i da ćete uskoro organizirati nastavak radionice. Puno vam hvala za sve, vidimo se, čujemo se, a do tada vježbam, majmuniram i spuštam grkljan :)
  2. #1 02.03.2011 at 17:00 Marko

    too barbara. dobra slika!
    biće dobar seminar sigurno